Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Εφόσον αποδεδειγμένα προκύπτει ότι από δικό μας λάθος σας έχει αποσταλεί είτε διαφορετικό είτε λανθασμένο (ελαττωματικό) προϊόν και δεν είναι το παραγγελθέν (χρώμα, μέγεθος, διαφορετικής ποιότητας) τότε η εταιρεία TYPONO.GR σας αντικαθιστά το προϊόν σας δωρεάν.

Ο αγοραστής οφείλει, πριν τη χρήση των πωλουμένων, να ελέγξει την καταλληλότητα τους ως προς την προοριζόμενη χρήση. Μόνο σε περίπτωση λανθασμένης παραγγελίας ή ελαττωματικού προϊόντος, αφού διενεργηθεί έλεγχος και εγκριθεί από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, η εταιρεία TYPONO.GR, το αντικαθιστά.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη.
Η 14ήμερη περίοδος υπαναχώρησης δεν ισχύει για όλες τις αγορές. Οι εξαιρέσεις είναι οι εξής:

  • Τυπογραφικά όπως αφίσες, έντυπα, επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα, προσκλήσεις, μπλοκ, σουπλά τιμοκατάλογοι, κατάλογοι μενού, φάκελοι, που κατασκευάστηκαν κατά παραγγελία και είναι σαφώς εξατομικευμένα με στοιχεία της επιχείρησης ή του φυσικού προσώπου
  • Επιγραφές, διαφημιστικά δώρα, προσωπικά δώρα που κατασκευάστηκαν κατά παραγγελία και είναι σαφώς εξατομικευμένα με στοιχεία της επιχείρησης ή του φυσικού προσώπου

Η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Για συμβάσεις παροχής υπηρεσιών, η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης. Ωστόσο, αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Σε περιπτώσεις  ελαττωματικών προϊόντων και εφόσον δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των 14 ημερών αυτά επιστρέφονται με την διαδικασία που περιγράφεται στην παράγραφο «Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος».

Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος θα σας γίνει επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας, εφόσον το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας θα πρέπει πριν την αποστολή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 4251170 ή να μας στείλετε e-mail στο  info@typono.gr.