Ξεκινώντας το 1996 με κυριότερη δραστηριότητα την κατασκευή επιγραφών, το TYPONO.GR διευρύνει συνεχώς το φάσμα δραστηριοτήτων της, με απώτερο στόχο να μπορεί να προσφέρει σε εσάς όλες τις δυνατές επιλογές σε κάθε είδους εκτύπωση.

Οι ψηφιακες εκτυπωσεις είναι ένας από τους τομείς υπεροχής του TYPONO.GR. Εδώ μπορείτε να τυπώσετε όποιο θέμα επιθυμείτε, διαφημιστικό ή διακοσμητικό σε ποικιλία υλικών με διαφορετικές ποιότητες: σε μουσαμά ή αυτοκόλλητο, ευρωπαϊκό ή οικονομικό, σε διάτρητο αυτοκόλλητο one way, σε κοπτικό αυτοκόλλητο που μπορεί να πάρει οποιοδήποτε επιθυμητό σχήμα, ενώ μπορείτε να τυπώσετε ακόμα και σε επίπεδα υλικά. Τα μελάνια που χρησιμοποιούνται στις ψηφιακες εκτυπωσεις μας είναι άοσμα και δεν περιέχουν επικίνδυνες ή τοξικές πτητικές χημικές ουσίες που διαχέονται στην ατμόσφαιρα. Χάρη στην υψηλή ποιότητα των μελανιών, οι ψηφιακες εκτυπωσεις μας αποδίδονται με πολύ μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, με φωτεινά έντονα χρώματα ενώ κάθε λεπτομέρεια των απαλών τόνων αποτυπώνεται με ακρίβεια.

Οι επιγραφές είναι ακόμα ένας σημαντικός τομέας δραστηριοποίησης της εταιρείας. Η εξειδίκευση των 19 χρόνων, μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με επαγγελματισμό και συνέπεια. Στο TYPONO.GR σας προτείνουμε καλαίσθητες και ποιοτικές λύσεις σε οικονομικές τιμές, αναλαμβάνοντας την επιγραφή σας από το σχεδιασμό μέχρι την τοποθέτηση, χάρη στους έμπειρους σχεδιαστές και τεχνικούς που διαθέτει.

Οι τυπογραφικές εργασίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας και θα ήταν αδύνατο να μην περιλαμβάνονται στο φάσμα δραστηριοτήτων του TYPONO.GR. Εδώ μπορείτε να τυπώσετε τις επαγγελματικές κάρτες σας, τα έντυπα, τα επιστολόχαρτα, τα μπλοκ σημειώσεων ή τις αφίσες σας, επιλέγοντας από μία ποικιλία έτοιμων θεμάτων ή δημιουργώντας το δικό σας. Ειδικότερα οι επαγγελματικές κάρτες, αποτελούν το πιο εύστοχο και περιεκτικό εργαλείο προβολής της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Περισσότερα από 3.000 έτοιμα σχέδια για επαγγελματικές κάρτες είναι στη διάθεση σας προκειμένου να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Το TYPONO.GR είναι διαρκώς εξελισσόμενη και στον τομέα της σφραγιδοποιίας. Εδώ μπορείτε να βρείτε αυτομελανούμενες και ξύλινες σφραγίδες, σφραγίδες ημερομηνιών, αριθμών και αυτοκατασκευαζόμενες. Το TYPONO.GR προτείνει επίσης έξυπνες και πρακτικές λύσεις όπως σφραγίδες τσέπης, σφραγίδες-στυλό και σφραγίδα-βουλοκέρι, για απαιτητικούς επαγγελματίες ή για όσους θέλουν να προσφέρουν ένα ιδιαίτερο δώρο.

Ένας νέος τομέας δραστηριοποίησης του TYPONO.GR είναι οι εκτυπώσεις σε διαφορετικά προϊόντα-δώρα. Μπορείτε να τυπώσετε το αγαπημένο σας θέμα πάνω σε κούπα, mousepad, puzzle, σε μουσαμά με τελάρο, ή σε t-shirt, για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε επίσης να διαφημίσετε την επιχείρησή σας τυπώνοντας το λογότυπό σας πάνω σε επιχειρηματικά δώρα όπως αναπτήρες, στυλό, μπρελόκ ή μαγνητάκια.

Ο τομέας της ετικέτας είναι πολύ σημαντικός για κάθε εταιρεία που επιθυμεί να διαφημιστεί μέσω των προϊόντων της. Το TYPONO.GR το γνωρίζει καλά αυτό, γι’ αυτό και προτείνει πολλές εναλλακτικές λύσεις για κάθε οικονομική δυνατότητα, πάντα με επαγγελματισμό, συνέπεια και καλαισθησία.

Στο TYPONO.GR τυπώνετε όλα όσα χρειάζεστε για να χτίσετε ένα ισχυρό επαγγελματικό προφίλ, και στη συνέχεια να προωθήσετε την επιχείρηση ή τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Εδώ και 19 χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με έμπνευση, διάθεση για δημιουργία, προσήλωση στον κάθε προσωπικό σας στόχο και συνέπεια προς την ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές, βελτιώνοντας συνεχώς το προφίλ μας και εξελίσσοντας τις δυνατότητές μας, ώστε να επιτυγχάνουμε άριστα αποτελέσματα.

Ο εξοπλισμός μας

photo8

photo5

photo7

photo4

photo2

photo1