Το TYPONO.GR είναι το one-stop shop για όλες τις τυπογραφικές σας ανάγκες. Λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Κ. Δημοπούλου Τρισεύγενης με ΑΦΜ 047127769 και Αρ. Γεμή 57040209000. Με υψηλή τεχνολογία, πολύχρονη εμπειρία και γνώμονα την υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση, σας παρέχουμε λύσεις σε όλες τις επαγγελματικές και προσωπικές σας ανάγκες. Επισκεφθείτε το eshop μας και ελάτε στον κόσμο του TYPONO.GR.

Το TYPONO.GR με ιδιοκτήτρια την Τρισεύγενη Δημοπούλου, ξεκίνησε το 1996 στη Νίκαια. Από τότε και μέχρι σήμερα, με γνώμονα την αντοχή, τη συνέπεια, την ποιότητα και την ταχύτητα, παράγει προϊόντα υψηλής αισθητικής σε ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος της εταιρείας είναι να βρίσκεται πάντα στο πνεύμα των καιρών, να ακολουθεί τις εξελίξεις της εποχής και να ενισχύει συνεχώς την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα της.

Στο TYPONO.GR τυπώνετε όλα όσα χρειάζεστε για να χτίσετε ένα ισχυρό επαγγελματικό προφίλ, και στη συνέχεια να προωθήσετε την επιχείρηση ή τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με έμπνευση, διάθεση για δημιουργία, προσήλωση στον κάθε προσωπικό σας στόχο και συνέπεια προς την ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές, βελτιώνοντας συνεχώς το προφίλ μας και εξελίσσοντας τις δυνατότητές μας, ώστε να επιτυγχάνουμε άριστα αποτελέσματα.

Το TYPONO.GR είναι μια υγιής επιχείρηση που ακόμα και στις δύσκολες μέρες που διανύουμε προσφέρει θέσεις εργασίας και αναπτύσσεται ραγδαία με σημαντικές επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό.

Το TYPONO.GR ειδικεύεται στις ψηφιακές εκτυπώσεις. Η εταιρία μας διευρύνει συνεχώς τους τομείς ενασχόλησής της, έχοντας φτάσει να τυπώνει κυριολεκτικά τα πάντα: ψηφιακες εκτυπωσεις μικρού και μεγάλου μεγέθους, με πλούσια θέματα και εμπνευσμένο δημιουργικό, αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι των εργασιών μας, όπως και οι επαγγελματικές κάρτες, τα διαφημιστικά έντυπα, τα φάκελα, τα συνταγολόγια και τα επιστολόχαρτα, οι αφίσες και οι προσκλήσεις. Οι σφραγίδες και τα αυτοκόλλητα για κάθε είδους σκοπό είναι στα χέρια σας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Ένας νέος τομέας δραστηριοποίησης της εταιρείας μας είναι οι εκτυπώσεις σε διαφορετικά προϊόντα, ιδανικά για προσωπικά ή επαγγελματικά δώρα. Μπορείτε να τυπώσετε το αγαπημένο σας θέμα πάνω σε κούπα, mousepad, puzzle, σε καμβά με τελάρο, ή σε t-shirt, για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι επιγραφές είναι ακόμα ένας σημαντικός τομέας δραστηριοποίησης της εταιρείας μας. Η πολύχρονη εξειδίκευση μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με επαγγελματισμό και συνέπεια. Στο TYPONO.GR σας προτείνουμε καλαίσθητες και ποιοτικές λύσεις σε οικονομικές τιμές, αναλαμβάνοντας την επιγραφή σας από το σχεδιασμό μέχρι την τοποθέτηση, χάρη στους έμπειρους σχεδιαστές και τεχνικούς που διαθέτουμε. Σε εμάς θα βρείτε φωτεινές επιγραφές, επιγραφές από αλουμίνιο, επιγραφές από plexiglass, inox γράμματα, μεταλλικά γράμματα με ή χωρίς φωτισμό, μεταλλικά stand, με υψηλή ποιότητα, σε οικονομικές τιμές.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στον ιδιόκτητο χώρο της, Πέτρου Ράλλη 316 στη Νίκαια.