Νέα

Η κα Τρισεύγενη Δημοπούλου μέλος του ΔΣ της UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Η ιδιοκτήτρια του typono.gr κα Τρισεύγενη Δημοπούλου εξελέγη νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου UNESCO Πειραιώς και Νήσων ως υπεύθυνη νεολαίας, πολιτιστικών δράσεων και ανταλλαγών.

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ιδρύθηκε το 1998. Έχει έδρα τη Νίκαια, Πέτρου Ράλλη 210 και Θησέως 1, στην περιφέρεια Πειραιά. Ο Όμιλος είναι σωματείο με θεμελιώδη σκοπό την καλλιέργεια της διεθνούς αντίληψης, κατανόησης, συνεργασίας και αλληλεγγύης σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδανικά της UNESCO και ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία Ομίλων, Οργανισμών και Κέντρων UNESCO. Διοικείται από ενδεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου είναι εθελοντές (άμισθοι, που δεν λαμβάνουν καμίας αποζημίωσης για την συμμετοχή τους και την προσφορά τους), ενώ αριθμεί πάνω από 2.000 μέλη.

Από όλους τους συνεργάτες και το προσωπικό του typono.gr, θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή της. Ευχόμαστε η πορεία στη θέση αυτή  να αναδείξει ακόμα περισσότερο την κοινωνική της ευαισθησία και την διάθεση για βοήθεια που εμείς ζούμε καθημερινά.